Portræt Bjørn_150x150pxDen 1. marts tiltrådte Bjørn Hasløv stillingen som havneassistent efter Lars Ambirk, men reelt havde han gået sammen med Lars i en overlapningsperiode for at komme godt ind i opgaverne. Bjørn kommer fra en stilling som ejendomsfunktionær, så han har en bred erfaring – og i øvrigt er Bjørn straks gået hård træning for at finpudse sine færdigheder i håndteringen af Kermit, så han er klar til søsætningssæsonen, der starter lige om lidt.

Portræt Justinne_150x150pxDu har sikkert allerede mødt Jurstinne Duissara – enten bag rattet på Kermit eller i gang med et af de mange forskelligartede jobs, der følger med driften af en havnevirksomhed. Hun er let at kende på smilet! Jurstinne er netop blevet fastansat som havnemedhjælper på deltid.

Vi er rigtig glade for at byde vores nye medarbejdere velkomme og håber, at I også vil tage godt imod dem.

Per Møller Sørensen
Havnefoged

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s