Så lakker det mod enden med optagning af både, men der er jo nogle både, som bliver i vandet henover vinterperioden. I den forbindelse vil vi lige huske jer på de regler, der er vedtaget på en generalforsamling.
- Både må ikke stå med fast landstrøm på land, og det er ikke tilladt at overnatte i både på land – husk også, at det er forbudt at benytte både til beboelse/overnatning i perioden 15/11 – 1/4.
- Det er ikke tilladt at benytte el til opvarmning af både hverken på land, eller når båden ligger i vandet.
- Indhalere og fortøjninger på bådepladserne skal være fjernet; det er ikke tilladt at lade dem blive siddende sidde om vinteren. Grunden er, at får vi meget frost, så kan der være risiko for, at isen får fat i tovværket med skader på pæle og broer til følge.
- Der skal ryddes op omkring båden på land: Der ikke må efterlades ting omkring båden og på stativerne.
- Overdækning af både på land skal være forsvarligt fastgjort, så de ikke kan lave skader ved storm.
- Ydersiden af E, Q og R-broerne har pladser som kategori B. Det vil sige, at ikke alle forsikringer dækker efter 15. november. Så ligger båden i vandet henover vinteren, skal den enten flyttes ind på indersiden af broerne, eller også er I velkommen til at finde en ledig plads i inderhavnen. Dette er for at skåne broerne i vintervejret. Uanset hvad, så tjek med jeres forsikring, hvis I ligger i vandet i vinterperioden.
- Husk at tjekke jeres forsikring, om der kræves ekstra støtteben på havnestativet, når båden står på land med mast på.
Mastehus
Der skal være manilamærke med år 2019 på, inden I lægger mast og bom i mastehuset. For at bruge mastehusene, skal der være betalt depositum for en hylde. Hvis I benytter jer af mastehylderne udenfor, skal der også være mærke på. Mærkerne kan fås på havnekontoret.
Åbningstider
Åbningstider fra 12/11: Tirsdag og torsdag kl. 9-16.
Lukket mellem jul og nytår (uge 52).