Tøm bådenSom tidligere skrevet ud har vi været plaget af en række tyverier gennem de seneste uger. Det virker især til at være gået ud over E-, G- og H-broerne, men også både på land har haft langfingrede på besøg. Primært har de gået efter brændstof, både i eksterne tanke og den rene vare, som er forsøgt suget op. I et tilfælde har vi hørt om, at der først blev stjålet brændstof, ugen efter et drev og kaleche fra samme båd på land.

Vi anbefaler naturligvis, at alle tyverier bliver politianmeldt, men I må også meget gerne lade os det vide på kontoret, så vi løbende kan danne os et overblik.

Under alle omstændigheder er det nok en god idé både at tjekke din båd jævnligt og også at fjerne “løsøre”, der kunne friste svage sjæle. Med en let omskrivning af et kendt slogan: TØM BÅDEN, FØR TYVEN GØR DET!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s